Fizetési információ

Kétféle képpen tudod kifizetni a webshopunkban megrendelt csomagodat:

Banki előreutalással: Az utaláshoz szükséges minden információt megtalálsz a rendelés fizetési fázisában. Az utalás beérkezéséről nem küldünk visszaigazolást, annak sikerességét a netbankodon keresztül tudod ellenőrizni. A termék elkészítése (amennyiben az nincs raktáron) az utalás megérkezése után kezdődik.

Bankkártyával: A fizetés a PayPal felületén történik.

Szállítási információ

Fontos: külföldre nem tudunk sajnos csomagot küldeni!

A csomagok feladására a GLS és az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálatot használjuk. A rendelésed kézbesítési időpontjáról a futárszolgálat automatikus emailt fog Neked küldeni. A küldemények a GLS-nek vagy MPL-nek történő átadás után általában 1-2 munkanap alatt érnek el Hozzád.

A szállítási módnál többféle lehetőség közül is választhatsz:

Házhoz szállítás – GLS 2154 Ft: ez esetben a csomagot arra a szállítási címre kézbesítjük, amit megadtál a rendelési folyamat egy korábbi lépésében. A csomagot kérheted akár otthonra, akár a munkahelyedre, ahová kényelmesebb.

Házhoz szállítás – MPL (Magyar Posta Logisztika) 1411 Ft: ez esetben a csomagot arra a szállítási címre kézbesítjük, amit megadtál a rendelési folyamat egy korábbi lépésében. A csomagot kérheted akár otthonra, akár a munkahelyedre, ahová kényelmesebb.

Csomagautomata – Foxpost 860 Ft: a legmodernebb lehetőség a csomagautomata. A rendelés során térképről tudod kiválasztani a hozzád legközelebb eső automatát. A csomagod érkezéséről SMS-ben és emailben kapsz értesítést, ezt követően 5 napig őrzik a küldeményed. Ha munkaszüneti- vagy ünnepnap beleesik ebbe az időszakba, akkor automatikusan hosszabbítják az átvételi határidőt. Az SMS-ben küldött kóddal veheted át a csomagod az automatából.

Többet is megtudhatsz a Foxpost Automata átvétel előnyeiről a Foxpost oldalán ide kattintva >>
https://www.foxpost.hu/csomagatvetel

Személyes átvétel – Csomagodat telephelyünkön is átveheted. Erre munkanapokon 9 és 15 óra között – kizárólag előre egyeztettett időpontban – a 7761 Kozármisleny, Pinty u. 8. szám alatt van lehetőséged. A személyes átvételes rendeléseknél csak előre fizetést tudsz választani, vagyis vagy banki utalással vagy kártyával előre ki kell fizetni a rendelést, és a székhelyünkön csak átadjuk a csomagot. Ez a kézbesítési mód ingyenes.