“Igényesen elkészített, nagyon szép terméket kaptam. Az eladó kommunikatív, segítőkész.”

- S.Katka -

“Luca szettje kedves készítőjétől villámgyorsan megérkezett, - gyönyörűséges. Nagyon köszönöm!”

- G.Gabriella -

“Csodaszép rácsvédőt kaptam, nagyon-nagyon tetszik a tulajdonosànak is:) Nagyon kedves eladó, még ajándékot is kaptunk, amiért külön nagy köszönet! Gyönyörű, igényes munka, én nagy szeretettel ajánlom mindenkinek!”

- A.Tünde -

“Nagyon gyors, kedves és segítőkész eladó, a takarók csodaszépek!”

- S.Orsi -

“Csodás a takaró, nagy kedvenc nálunk!“

- R.Gabriella -

“Visszatérő vásárló vagyok, mindig nagyon szép, egyedi és igényes termékeket kapok.”

- H.Rita -

“Az előző termékeket is imádjuk a lányommal, úgyhogy nem volt kérdés mikor kiderült hogy ismét babát várok, hogy szeretném ha Erika készítene pár dolgot, most viszont fiúnak lesz.”

- G.Lilla -

Era

Rólam

Lövényi Erika,
az Ezt Neked! alapítója

Két kisgyermek anyukájaként, tudom, hogy nekünk anyáknak, mennyire fontos a piciket körbevevő élettér kialakítása. Leginkább a második gyermekem születése után éreztem, hogy nem találok olyan babaszoba kiegészítő termékeket, amelyekre azt mondjuk, hogy szerelem első látásra. 

Vágytam valami egyedire, szépre, különlegesre nem pedig a tucat termékre. Innen jött az ötlet, hogy magam készítem el amit szívesen látnék magunk körül. Amikor pedig sorra kaptam a barátoktól, ismerősöktől az elismerő szavakat, felmerült a kérdés bennem, hogy vajon még hány anyukának lehet hasonló igénye ugyanerre, mint nekem. 

Ezért elkezdtem kísérletezni és így jött létre az Ezt neked!. Szeretek alkotni, örömöt ad és élvezem minden fázisát annak, ahogy összeáll a végtermék.

0
Év Tapasztalat
0
Kézzel készített Termék
0 %
Elégedett Kisbabák

Rólam

A termékeimről

Szeretem az egyedi, letisztult stílust és a minőséget. Csak gyerekbarát anyagokkal dolgozom és csak olyan termékek készülnek nálam, amit én is szívesen használnék a saját gyermekeim körében.

Folyamatosan figyelem  a trendeket és próbálom beépíteni a termékeim aktuális kínálatába.

Műhelyemben mindent saját magam készítek, minden folyamat mögött én állok egy személyben, ezért nálam nincs sorozatgyártás, csak minimális a készleten lévő termékek köre. Minden termékem szívvel-lélekkel készül, mert tudom hogy minden anyuka a legjobbat szeretné a gyermekének. 

Örülök, ha ebben tudok segíteni!

fius szett

‘Minden termékem szívvel-lélekkel készül,
mert tudom hogy minden anyuka
a legjobbat szeretné a gyermekének.’

-erika-